Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων - webdesign

Σχεδιάζουμε τη δικτυακή σας παρουσία πάντα ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει η κάθε εταιρία δίνοντας βάρος τόσο στο αισθητικό μέρος όσο και στο λειτουργικό.
Το κόστος εξαρτάται από τον τρόπο σχεδιασμού της ιστοσελιδας (δυναμικό, στατικό, κίνηση, ήχος, video) και από τον όγκο του (αριθμός προϊόντων, υπηρεσιών, κατηγοριών-υποκατηγοριών). Ζητήστε μας μια προσφορά για να μάθετε ακριβώς πόσο θα κοστίσει αυτό που ζητάτε.

Ανασχεδιασμός ιστοσελίδας

Εάν έχετε ήδη δικτυακό χώρο και επιθυμείτε τον μερικό ή ολικό ανασχεδιασμό του, αναλαμβάνουμε να αξιολογήσουμε το site σας και να σας προτείνουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να βελτιωθεί και πόσο θα κοστίσει.

Δυναμικές ιστοσελίδες - κάντε μόνοι σας τις αλλαγές στο website

Εάν η ιστοσελίδα σας απαιτεί αλλαγές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να μην επιβαρύνεστε κάθε φορά με το κόστος των αλλαγών, μπορείτε μέσα από ένα εύκολο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου να κάνετε μόνοι σας τις αλλαγές on-line, χωρίς καμία απολύτως γνώση προγραμματισμού.

Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στην κατασκευή website

Στη WebSynergy προσπαθούμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία στα έργα μας. Τα παρακάτω χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται χωρίς κόστος.

  • Βασική βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, MSN): ρύθμιση meta tags, h1, title, menu, Google webmasters tool και Google analytics για έλεγχο επισκεψιμότητας.
  • Καταχώρηση της ιστοσελίδας σε καταλόγους του Ελληνικού internet.
  • Η ιστοσελίδα θα δείχνει το ίδιο σε όλα τα προγράμματα πλοήγησης (browsers) και σε όλους τους υπολογιστές και συμβατό με τα πιο επίκαιρα standards στο διαδίκτυο (οργανισμός W3C).
  • Ειδική σχεδίαση του κώδικα html και σμίκρυνση των φωτογραφιών ώστε να μεγιστοποιηθεί η ταχύτητα που «κατεβαίνουν» οι ιστοσελίδες.
  • Παροχή δωρεάν υποστήριξης για 1 μήνα (μήνας αλλαγών) σχετικά με αλλαγές στην ιστοσελίδα σας σε κείμενα, φωτογραφίες, αλλαγή μενού κλπ.
  • Εκπαίδευση σε άτομο που θα μας υποδείξετε σχετικά με το πώς ενημερώνεται η ιστοσελίδα, πως γίνεται η αλλαγή των σελίδων, το upload των φωτογραφιών κλπ. (αφορά τα δυναμικά website).